Multi-inzetbaar, de Babyzen buggy

babyzen buggy

De YOYO buggy van Babyzen is al vanaf het begin een echte topper voor iedereen die een handzame en praktische buggy zoekt. Hij heeft niet alleen een leuke naam, maar ook nog eens verschillende eigenschappen waardoor hij ook echt leuk is. Niet alleen wat het uiterlijk betreft, maar zeker ook de praktische eigenschappen maken van deze buggy een echte aanrader. De Babyzen Buggy is eigenlijk een alles-in-1 buggy. De ideale buggy voor alle omstandigheden. Deze compacte Babyzen Buggy is goedgekeurd wat betreft zijn afmetingen (52 x 44 x 18 cm) als handbagage, dus een ideale buggy om mee op reis te nemen. Hij is makkelijk op- en uitklapbaar en hij is zelfs veilig te besturen met één hand. Je kunt hem dragen als een tas, de buggy weegt tussen de 6,2 en 6,6 kilo, afhankelijk van het type. De wendbaarheid is groot, net zoals het gebruikersgemak en het comfort voor de baby.

Vanaf de geboorte

Met name dat comfort voor de baby is natuurlijk erg belangrijk. Een buggy kan er nog zo leuk uitzien of nog zo handig zijn, het gaat er om dat de kleine goed en veilig zit. Als de baby net geboren is, ligt hij of zij in de YOYO tegen de rijrichting in, dus altijd in het zicht. De YOYO+ heeft een geheel vlakke reiswieg met een 5 puntsgordel en een pop up zitje met twee standen. Daarnaast is er een volledige cover met zonnebescherming UPF 50+ en een hoofdsteun. Met de speciale adapters is het ook mogelijk om de autostoel op het frame van de YOYO+ vast te zetten. Dit is heel simpel, hier hoef je niets voor te verwijderen. Als de baby zes maanden is, gebruik je nog steeds hetzelfde onderstel en verwissel je het 0+ pack voor het 6+ pack en kan de kleine de hele wereld gaan ontdekken met het zicht in de rijrichting. De rugleuning is comfortabel gewatteerd en ook hier is de 5-puntsveiligheidsgordel. Het zitje kan tot 145 graden in verschillende posities worden gezet. De Babyzen Buggy kan dus gebruikt worden vanaf de geboorte tot 18 kilo.

YOYO-buggy, kwaliteit en handzaamheid

Babyzen staat bekend om haar sterke en comfortabele, maar lichte kinderwagens. Maar de YOYO-buggy laat ook duidelijk zien hoe handzaam een Babyzen Buggy kan zijn. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat je altijd de buggy kan kiezen die bij je past. Wandelen, winkelen of reizen wordt zoveel leuker met deze buggy en ook de kleine zal optimaal genieten van het comfort van de Babyzen buggy. De XXL-boodschappenmand en de eigen transporttas maken het geheel compleet.

lees ook : veiligheid voorop: het kinderzitje

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *