fbpx

zwanger en nu

5 september 2011| door: Felice Veenman |694 Views|0 Comments
zwanger en nu

Zwanger en nu?

Hoera, je bent zwanger, dat is heel fijn, maar teglijk stel je jezelf de vraag : oke, zwanger en nu? Er komt van alles op je af: straks ben ik moeder, hoe gaat dat , kan ik dat wel. Wat als mijn kindje een huilbaby is, wat als….Er zijn wel honderduizend vragen die in je opkomen en de ene is makkelijker te beantwoorden dan de ander.

Tja,  zwanger en nu?

Hier op BabyenKind vind je op veel vragen een antwoord. Je kunt door alle informatiepagina’s lopen en waarchijnlijk veel antwoorden vinden op die dringende vraag : zwanger en nu.

Forum voor moeders

Maar je kunt natuurlijk ook op het forum met andere moeders chatten. Vragen hoe zij dat allemaal ervaren en ervaren hebben, want soms is de raad van een meer ervaren moeder goud waar. Niemand zal raar staan te kijken dat jij met vragen zit. Ook al ben je nog zo blij met je zwangerschap het is niet raar dat de vraag in je opkomt en nu ? Want je weet dat je leven op het punt staat voorgoed te veranderen. De komst van je kind is een van de mooiste maar ook een van de ingrijpendste gebeurtenissen in je leven

Voordelen forum

Op een forum weet niemand wie je bent. Je mag gerust een schuilnaam aannemen en een plaatje van het internet als avatar nemen. Dat neemt niemand je kwalijk. Je mag zijn wie je bent, zonder te vertellen wie je bent. Veel vrouwen zijn bang om hun gegevens op te geven op een forum. Dat is nergens voor nodig. Je bent wettelijk beschermd. Een forum eigenaar mag nooit je email adres vrijgeven. Tenzij daar door justitie om verzocht wordt. Maar dat is een veiligheids maatregel, die iedereen zal begrijpen. In feite ben je op een forum beter beschermd dan op facebook…

Iets terug vinden

Op een forum vind je makkelijk iets terug. Je opmerkingen blijven gewoon staan in de categorie waar je ze geplaatst hebt…nooit meer ingewikkeld uren terug scrollen….waar stond het ook al weer???

lees ook: https://www.babyenkind.nl/zwangerschap-week-tot-week-week-1/

Avatar

Felice Veenman, eigenaar van BabyenKind, leuk dat je me leest !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *