Lifestyle Moedermagazine

Hier vind je alles op het gebied van lifestyle voor moeders: gezond eten, kleding en mode-tips. Allemaal voor kinderen,  maar natuurlijk ook voor moeders! !

Kinder en babykamers: Alma blogt

Of ik even een verhaaltje kan schrijven om mezelf voor te stellen, was de opdracht!

En laat ik dat nu het moeilijkste vinden van schrijven. Wat wilt u als lezer van mij weten? Wat vindt u leuk om te lezen over mij? Ik ga een poging wagen, maar mist u toch nog iets, vraag het mij gerust. Of u op alles een antwoord krijgt, dat blijft een verrassing, maar vragen kan en mag altijd.

Mijn levensmotto is dat ik elke dag met een glimlach met het "dessert" begin en dat gaat mij goed af, al zeg ik het zelf.

 

Ik heb sinds 5 december 2008 een eigen bedrijf Villa Donderbel en vanaf mei 2011 een webshop Donderbelwereld voor Donderbellen van 0 - 12 jaar. Wij bieden inspiratie, idee├źn en producten aan, aan (aanstaande) ouders en kinderen.

natasja

 Natasja van spuitjesenzo

maak kennis met Natasja van Spruitjesenzo

 Mijn naam is Natasja Wildeman, ik ben 37 jaar, getrouwd en moeder van 3 geweldige kinderen.

Van beroep ben ik gewichtsconsulent met de specialisatie Kind en voeding . Ik heb een eigen praktijk in Zwolle en daar begeleid ik volwassenen en kinderen met overgewicht.

Voor al die kinderen en jongeren met overgewicht, ....

desiree grijpma

maak kennis met desiree van second impression

Vindt u het moeilijk om te zien welke kleding echt bij u past?

Of om mooie combinaties te maken?

Heeft u net als zo veel dames last van miskopen? Iedereen kan er goed uit zien.

Daar is imago stylist en eigenaar van het bedrijf Second Impression, Desiree Grijpma-Hidding (1974), van overtuigd

maak kennis met : Silvia van Big Bellies

"Wie heeft er een passie voor zwangerschapskleding?"

Op die vraag heb ik meteen enthousiast gereageerd, zonder te weten waar dit toe zou leiden.

Daarna kwam de vraag of ik het leuk zou vinden om met enige regelmaat te bloggen over positiemode in het algemeen en over wat ik zoal meemaak in "mijn business"

tracteren kun je leren

HOERA !!!!

Wat is er nou niet leuker voor een kind dan jarig zijn... Een dag in het middelpunt van de belangstelling staan. Mooie kleren, kadootjes, een prachtige verjaardagstaart en natuurlijk trakteren op school of kinderdagverblijf/peuterspeelzaal. Voor ouders soms een hele klus, wat gaan we dit jaar trakteren ?

maak kennis met Joyce van JeeJ

Ik ben Joyce van de Pas, getrouwd met Frank en moeder van 2 kinderen, Luc (2004) en Lotte (2009).en als manager binnen de ICT sector. Ook de laatste jaren, met de kinderen, nog steeds fulltime. Maar op het moment staan de zaken er anders voor. Ik heb gekozen voor een leven van zelfstandig ondernemen, in combinatie met mijn gezin.