Modieuze herfsttrends voor kinderen

veel sjaals op een stapel

Modebewuste kinderen

Vroeger liep ieder jonger kind in de afdankertjes van zijn of haar oude broer of zus, maar de kinderen van tegenwoordig worden steeds mode-bewuster. Ze zeggen nee tegen het oude jasje van zusterlief en nee tegen de saaie spijkerbroek van broer-lief. De huidige generatie kinderen wil er hip bij lopen! Maar wat zijn de trends van dit najaar?

Kleurrijk

 

Door te kijken naar de trends voor volwassenen kan je vaak al een inschatting maken wat de kinderkledingtrend gaat worden. Zeker als je kijkt naar welke kleuren er in voor komen! Het is dus niet zo verrassend dat kinderen dit najaar vooral in bordeauxrood, donkerblauw en okergeel te zien zijn. Deze warme en herfstige kleuren zijn goed met elkaar te combineren. Maar de pasteltinten die afgelopen zomer het straatbeeld domineerden mogen deze herfst ook nog. Maak gebruik van de voordeelcode voor Walzkidzz en zorg dat je kleine jongen of meid in de juiste kleuren loopt. Ga voor een donkerblauwe broek, een zachtroze vest of een okergeel jasje.

Prints

De kleding deze herfst is in ieder geval vrolijk. Ook dankzij het printfestijn: shirts met stippels, leggings met rare tekeningen en jasjes doordrenkt met figuurtjes. Lekker druk! Combineer een druk kledingstuk met een effen variant voor een outfit die mooi in balans is. Kies voor een print die bij je kleine past! Met de Kinderkleding.nl kortingscode koop je allerlei kledingstukken met geinige opdrukken. Vogeltjes voor een dierenliefhebber, vliegtuigen voor een liefhebber van deze vervoersmiddel of sterretjes voor de kleine astronoom in spe.

Tip

Om ervoor te zorgen dat je kleine zoon of dochter bij het aankleden bizarre combinaties maakt, leg je 's ochtends al twee outfits waar hij of zij uit kan kiezen. Zo voorkom je dat ze in een compleet okergele of superdruk geprinte outfit rondlopen.