Winkelen . Heaven or hell?

winkelen

Winkelen. Heaven or hell

Winkelen, je haat het of je kunt niet zonder. Mannen hebben vaak het geduld er niet voor, vrouwen weten niet wat ze moeten kiezen. Met als gevolg dat mannen voor gemak gaan en dezelfde jeans of broek kopen. En veel dames standaard enkele kledingstukken in de kast hebben hangen met het prijskaartje er nog aan.
Winkelen is zeker niet altijd aantrekkelijk. Vooral niet als je bent aangewezen op de drukke koopavonden, zaterdagen of koopzondagen. In de doorsnee modeketens werkt veel ondeskundig personeel dat wordt afgerekend op omzet en niet op kledingadvies. Hoe vaak hoor je niet: “Het staat u prachtig”, terwijl je er zelf sterk aan twijfelt. En dan heb ik het nog niet over te kleine pashokjes, overvolle rekken en rijen bij de kassa.

Hoe maak je winkelen weer leuk, gemakkelijk en efficiënt?

  • Maak van tevoren een lijst van de benodigde items, zo voorkom je impulsaankopen.
  • Spreek met jezelf een winkelbudget af. – Maak een winkelstrategie om tijd te besparen. Google maps biedt leuke mogelijkheden voor het maken van een winkelkaart.
  • Ga winkelen in de kleinere boetieks of de wat duurdere modezaken. Het advies is hier vaak beter en de pashokjes groter.
  • Neem de kleding waarmee je wilt combineren mee naar de winkel. Het is dan gemakkelijker om een bijpassend item te vinden.
  • Shop online. Het is gemakkelijk om in alle rust thuis te passen. En als het niet past stuur je het gewoon weer terug

lees ook : 6 tips om af te vallen zonder dieet

Desiree. www.secondimpression.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *