Jongenskleding, moeders over Legends22

jongenskleding

Moeders over jongenskleding, dat is praten over Legends22!

Linda, onze queststar over Legends22

Vorig jaar kreeg ik de kans om kleding van Legends22 te reviewen. Ik was destijds een beetje sceptisch vanwege de prijs, maar ik werd positief verrast over de kwaliteit. Plus, de jongens waren dol op hun shirts, ze behoren nog steeds tot de favorieten Dus toen ik gevraagd werd om nog eens een stukje over deze jongenskleding te schrijven, deed ik dat maar al te graag.


Wederom mochten de heren zelf hun shirt uitkiezen. De jongste wilde roze maar hij kon het niet vinden, dus werd het met een beetje oranje. Dat leek er wel op, vond hij. De oudste lag helemaal dubbel om een hond met een smartphone, dus ook dat was snel bekeken.
En verrassing! Niet alleen zijn ze helemaal weg van hun shirts en doen ze er met pijn en moeite afstand van als ze moeten worden gewassen (het liefst wonen ze erin met dit mooie weer) – esthetisch is het ook nog een mooi plaatje, die twee mannen samen in hun nieuwe shirts!

Myrthe Z van Liefsteling:

Wat is het leuk om nieuwe merken jongenskleding te ontdekken. Voor mijzelf vind ik het leuk om kleding uit te zoeken die bij mijn persoonlijkheid past. Voor mijn zoontje even zo. Zijn unieke zelf mag hij tonen. Maar hoe ga je dan mee met rages als die glitter-wrijf-shirts, dino-gekte of dierenrage? 

Door af en toe weer nieuwe merken te ontdekken! Jongenskleding, net even anders. De felbegeerde blauwe trui komt binnen. De mooie kwaliteit maakt mijn moederhart blij. En mijn zoon, die draagt zijn leeuwentrui nu dag en nacht. Die gaat niet meer uit!

Karinvan KaatKrabbelt zegt:

Good in being different is de slogan van Zazi brands.
Dit past exact bij hoe mijn acht jarige zoon is.
Een eigen smaak, gewaagd, kleurrijk en soms wat eigenzinnig.
Hij was dol enthousiast toen hij twee items mocht uit kiezen van Legends22 collectie.

Gelijk viel zijn oog op het tijgervest.
Stoer, comfortabel, opvallend en beetje pittig (net als zijn karakter).
Hilarisch vond hij het t-shirt met het hondje met zonnebril en camera.
Na een snelle bezorging en zomers weer mocht gelijk het shirt aan. Zachte stoffen, goed afgewerkt en na het wassen blijft het mooi, voor jongenskleding is dat niet onbelangrijk…
Deze mama is ook enthousiast!

Ook Marij en haar zoon waren blij !

De voorpret was weer heerlijk. Het begon met uitgebreid de webshop doorspeuren en alles aanklikken wat je leuk vindt. Dan het moeilijkste: de keuze beperken tot twee stuks. Na het bestellen was het wachten op het pakketje. Wat was dat snel binnen! J. vroeg al: is dat voor mij? We hebben het samen uitgepakt. Ik was alweer bijna vergeten wat voor mooie kwaliteit het was! De vorige bestelling, uit 2018, is nog net zo mooi als toen het aankwam.

Ik heb dus goede hoop voor deze kleding. We hebben een trui gekozen voor J. uit de wintercollectie van vorig jaar. De trui Sweater Star valt wederom klein (maat 116 besteld, dit is volgens het label een 110-116 en dat klopt ook wel): smal en lang. Ik vind het daarom wel een mooie pasvorm voor mijn iele ventje, en als bonus kan hij de trui dan lekker lang aan. Het zijn mooie heldere neonkleuren op een dunne joggingstof.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.