Back to Top

lifestyle

19 februari 2011|58 Views|0 Comments
lifestyle

Lifestyle Moedermagazine

Hier vind je alles op het gebied van lifestyle voor moeders: gezond eten, kleding en mode-tips. Allemaal voor kinderen,  maar natuurlijk ook voor moeders! !

 Natasja van spuitjesenzo

maak kennis met Natasja van Spruitjesenzo
Mijn naam is Natasja Wildeman, ik ben 37 jaar, getrouwd en moeder van 3 geweldige kinderen.
Van beroep ben ik gewichtsconsulent met de specialisatie Kind en voeding . Ik heb een eigen praktijk in Zwolle en daar begeleid ik volwassenen en kinderen met overgewicht.
Voor al die kinderen en jongeren met overgewicht, ….

Maak kennis met desiree van second impression

Vindt u het moeilijk om te zien welke kleding echt bij u past?
Of om mooie combinaties te maken?
Heeft u net als zo veel dames last van miskopen? Iedereen kan er goed uit zien.
Daar is imago stylist en eigenaar van het bedrijf Second Impression, Desiree Grijpma-Hidding (1974), van overtuigd

Maak kennis met : Silvia van Big Bellies

“Wie heeft er een passie voor zwangerschapskleding?”
Op die vraag heb ik meteen enthousiast gereageerd, zonder te weten waar dit toe zou leiden.
Daarna kwam de vraag of ik het leuk zou vinden om met enige regelmaat te bloggen over positiemode in het algemeen en over wat ik zoal meemaak in “mijn business”

Tracteren kun je leren

HOERA !!!!
Wat is er nou niet leuker voor een kind dan jarig zijn… Een dag in het middelpunt van de belangstelling staan. Mooie kleren, kadootjes, een prachtige verjaardagstaart en natuurlijk trakteren op school of kinderdagverblijf/peuterspeelzaal. Voor ouders soms een hele klus, wat gaan we dit jaar trakteren ?

maak kennis met Joyce van JeeJ
Ik ben Joyce van de Pas, getrouwd met Frank en moeder van 2 kinderen, Luc (2004) en Lotte (2009).en als manager binnen de ICT sector. Ook de laatste jaren, met de kinderen, nog steeds fulltime. Maar op het moment staan de zaken er anders voor. Ik heb gekozen voor een leven van zelfstandig ondernemen, in combinatie met mijn gezin.

babyshower

De baby shower.
Zei je twee jaar geleden dat je een babyshower ging houden, dan vroeg iedereen je :” een WAT ???” Maar inmiddels is dit Amerikaanse fenomeen al helemaal ingeburgerd. En waarom ook niet? Waarom zou je niet iedere aanleiding voor een feestje oppakken. En wat is nu een betere aanleiding voor een feest dan een baby opkomst?
Even terug in de geschiedenis: zoals ik al zei, de babyshower is een Amerikaans gebruik en is bedoeld om de aanstaande moeder te verwennen, maar ook te helpen met haar baby-uitzet.

 

Combineren van kleding

In de tijd dat ik “jong”was tot aan de tijd dat ik puberde en “jong volwassen” was waren er strikte regels rondom het combineren van de kleding.
Als klein kind al wist ik precies wat ik wel en niet aan wilde, en daar had mijn moeder het dan mee te doen. Rood en paars, of rood en oranje, dat ging absoluut niet samen.
Wel is er een korte periode geweest dat gecombineerd oranje en geel helemaal hip was, maar verder ging het niet!

Eten voor twee ?

Eten voor twee? Zestien is ze alweer bijna. Het meisje dat van mij een moeder maakte en van mijn man een vader. Ik weet het nog heel goed, met bibberende knietjes zat ik op het telefoontje van de huisarts te wachten. De huis tuin en keuken zwangerschapstest gaf niets aan maar toch was ik over tijd. De uitslag kwam en de assistente sprak de mij zo welkome woorden : “Gefeliciteerd u bent zwanger!” Natuurlijk ben je blij als je een kindje wil en je raakt in verwachting. Maar tegelijk besef je ook heel goed. Nu ben ik nooit meer alleen voor mijzelf verantwoordelijk. Nu moet ik er altijd voor iemand zijn. En dat altijd begint nu…..


6 tips om af te vallen zonder lijnen

Alhoewel size zero modellen nog steeds overtegenwoordigd zijn op de catwalk, is dit zeker niet representatief voor Nederland. De gemiddelde maat van de Nederlandse dame is 42. Lees verder….


Shoppen met de kids

Shoppen voor èn met kinderen
Kleding kopen voor je kinderen, hoe doe jij dat ? Wat een drama is dat toch altijd weer.
Kleding kopen voor je kinderen. Ten minste, dat vind ik dan hè. En mijn kinderen ook trouwens, haha. En dat combineert eigenlijk heel lastig met het feit dat je toch graag wilt dat je kinderen er leuk uit zien. Maar bij ons is er in ieder geval niets gezelligs aan.

Winkelen, heaven or hell ?

Winkelen, je haat het of je kunt niet zonder.
Mannen hebben vaak het geduld er niet voor, vrouwen weten niet wat ze moeten kiezen. Met als gevolg dat mannen voor gemak gaan en dezelfde jeans of broek kopen.
En veel dames standaard enkele kledingstukken in de kast hebben hangen met het prijskaartje er nog aan.

borst of fles ?

Dat het woord “voeden” in het woord “opvoeden” staat, wil wel iets zeggen. Met voeden ben je iedere dag bezig, net als met opvoeden. Met voeden begin je zelfs nog eerder dan met opvoeden. Want als je kindje net is geboren valt er nog weinig op te voeden. Maar des te meer te voeden.

kledingadvies voorjaarsmode

Kledingadvies voorjaarsmode
In dit artikel leest u alles over de nieuwste voorjaarstrends voor vrouwen. Maar niet alleen de trends zijn belangrijk. Het is nog belangrijker dat u datgene draagt, dat goed bij uw figuur past. Per modetrend geef ik kledingadvies voor wie deze trend geschikt is en voor wie minder geschikt. Streepjes en streepjes

een woonkamer vol kleding

De afgelopen week heb ik me een slag in de rondte gewerkt met de nieuwe collecties die binnenkwamen en online gezet moesten worden op Jeej, mijn webshop. Gelukkig ben ik daar inmiddels voor een groot deel in geslaagd. Het lachwekkende ervan is dat ik iedere dag weer de postbode op de stoep kreeg, en iedere dag weer dezelfde…..

blijde-tijsdmode in de 60er en 70er jaren

Blijde-tijdsmode in de jaren “60 en “70 Toenik mijn moeder vroeg wat zij droeg toen ze zwanger was van mij (begin 1970), vertelde ze dat je haar kon “uittekenen” in een rode soepjurk met bloemetjes die ze voor haar gevoel 9 maanden heeft gedragen. Als ik haar laat zien wat er nu allemaal te koop is, kijkt ze haar ogen uit en zegt: “Is dat zwangerschapskleding?’”

vergeet jezelf niet

Vergeet jezelf niet Mijn vorige column ging over de voordelen van borstvoeding. De voordelen voor je kind wel te verstaan. Maar vergeet jezelf niet. Borstvoeding is prachtig en geweldig om te geven, het vergt echter wel wat van je als moeder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *