fbpx

leuke apps voor jonge kinderen

9 maart 2011| door: Felice Veenman |708 Views|0 Comments
leuke apps voor jonge kinderen

Rian Visser: Leuke apps voor kinderen

Mijn kinderen hadden vroeger een plastic speelgoedtelefoon met een hoorn en een draaischijf. De telefoon kon ook echt rinkelen als je op een knopje drukte. Er zaten wieltjes onder zodat je hem aan de hoorn kon voorttrekken over de grond. Mijn dochter sleepte er vaak mee en belde mij bijvoorbeeld vanuit de gang. Dan nam ik in de huiskamer de echte telefoon op en voerden we zogenaamd een telefoongesprek. Het lijkt zo lang geleden… dertien jaar ongeveer. Ze is nu zestien en heeft een Blackberry. Mijn zoon heeft een HTC Desire. Ik mag af en toe met hun telefoon spelen: als we onderweg zijn en ik wil twitteren of iets opzoeken op internet. Zelf heb ik een Samsung prepaid zonder internet. Een soort speelgoedtelefoon voor hen.

Ik heb wel een iPad. Die heb ik gekocht omdat ik zelf boeken maak voor de iPad, zoals de app Timo en het toverboek en Daar komt aap en dan moet je een ding hebben om die boeken op te bekijken.
En nu ik hem toch heb, ben ik het een erg handig apparaat gaan vinden voor internet thuis, lezen, games en kinderboeken bekijken. Ik gebruik hem met wifi, dus buiten de deur moet ik nog steeds mijn kinderen lief aankijken of ik even met een echte telefoon mag……

Leuke apps voor kinderen ?
Bijvoorbeeld :

  • Talking Tom
  • Angry birds
  • Fiet wil rennen
  • Timo en het toverboek
  • Doodle jump Hopus
  • Dikkie Dik
  • Daar komt aap

Rian Visser

lees ook: tips voor het vertellen van verhalen

leuke apps voor kinderen

Avatar

Felice Veenman, eigenaar van BabyenKind, leuk dat je me leest !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *