MoederMagazine: kunst en cultuur

In deze rubriek vind je kunst en cultuur, foto's, kinderboeken en alles wat we verder bedenken, soms voor de kinderen, soms fijn voor jezelf.

Femke vertelt Door Ineke Kraaijo

Hallo ik ben Femke en ik ben al twee.

Mijn mama zit vaak achter de 'kompoeter" en dan drukt ze op de letterknopjes. Ik wil dat ook, maar dat mag nooit. Ik moet op mijn eigen computer, een Nijntje laptop, spelen. Maar dat is niet echt.

Gisteren vertelde mama dat ik verhaaltjes mocht gaan schrijven voor Baby en Kind. Dat vind ik heel leuk, want nu mag ik ook op de letterknopjes drukken, de echte. Hier komt mijn eerste verhaaltje.

rian visser

maak kennis met Rian Visser, kinderboekschrijfster</he>

Ik ben kinderboekenschrijfster. Ik begon ongeveer 12 jaar geleden met schrijven toen mijn kinderen 3 en 1 jaar oud waren. Dat waren de voorleesverhalen van Boris (1) en Katinka (3). Ik had heel snel een uitgever en ben daarna doorgegaan met schrijven. lees verder

een heel bijzondere hobby

Hallo!

Ik heet Laura van Dijk, ben 41 jaar en ik woon met mijn partner Jacko (41) en onze zoon Diederick (6) in een dorpje in Zuidoost Drenthe. Ik zorg graag voor mijn mannen, maar ik vind het ook erg fijn om tijd voor mezelf te hebben. Ik doe veel verschillende dingen.

En we hebben een gezamenlijke passie: onze oldtimers. Ongeveer tien jaar geleden hebben we een oud legervoertuig gekocht

foto's

hier tref je met grote regelmaat 3 foto's aan. ZOMAAR, omdat we van foto's houden. Jij ook ? klik hier

Jaqueline schildert kinderschilderijen

Even voorstellen: Jacqueline van kinder-schilderij.nl

Mijn naam is Jacqueline Engbers, 37 jaar, getrouwd en moeder van 2 fantastische kinderen, Esther (6 jaar) en Denise (3 jaar). Nadat ik het CIBAP (MBO) in Zwolle in de richting praktisch/esthetisch had afgerond ben ik na wat wisselingen uiteindelijk in 1997 bij mijn huidige werkgever terechtgekomen

maak kennis met Rachel's zwangere buiken

Hallo zwangere vrouwen van 2012! Het is ontzettend leuk om via deze weg kennis met jullie te maken. Het jaar is nog maar enkele dagen oud en voor mij is er nu al een leuke, nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen. Via Twitter ben ik terecht gekomen bij Baby en Kind.