even voorstellen : Jaqueline

Even voorstellen: Jacqueline van kinder-schilderij.nl

Mijn naam is Jacqueline Engbers, 37 jaar, getrouwd en moeder van 2 fantastische kinderen, Esther (6 jaar) en Denise (3 jaar).

Nadat ik het CIBAP (MBO) in Zwolle in de richting praktisch/esthetisch had afgerond ben ik na wat wisselingen uiteindelijk in 1997 bij mijn huidige werkgever terechtgekomen. Een metaalspuiterij en ik ben hier als procescontroleur actief. Ongeveer een jaar na de geboorte van onze jongste dochter zocht ik iets om de avond beter in te vullen dan hangen op de bank voor de televisie.

Ik heb toen mijn “vak” als hobby opgepakt en ben kinderkamerschilderijtjes gaan schilderen. Op een gegeven moment moest ik alleen op zoek naar een manier om opdrachten te krijgen, want voor mijn kinderen en de mensen uit mijn omgeving had ik genoeg geschilderd.

Ik ben toen gestart met advertenties op markplaats. Door alle reacties en aanvragen heb ik vorig jaar oktober besloten het iets professioneler aan te pakken en een eigen website te maken. En dit met succes. Ik schilder alleen in opdracht. Mensen kunnen dus zelf de afbeelding, kleuren en maat schilderij bepalen. Je krijgt daardoor een uniek schilderij.

Ook schilder ik geboortekaartjes na. Een blijvende herinnering aan één van de mooiste momenten uit je leven. Ik zal via baby en kind proberen jullie regelmatig op de hoogte te houden van mijn creatieve uitspattingen. Nieuwsgierig geworden bekijk gerust mijn pagina eens. Nog ideeën of vragen. Neem gerust contact met me op. Veel plezier. Groetjes, Jacqueline 

kinderschilderijen maken