De herfst van: Legends22 (by Zazi Brands)

legend

Ben je nog niet bekend met het kledingmerk Legends22, speciaal voor stoere boys? Ga dan zeker even kijken op de website! Je vindt er leuke, stoere kleren die net even wat anders zijn dan anders. Dit merk je aan de felle kleuren, de mooie prints, de goede afwerking van boorden en zakranden en de gehele uitstraling. Al vanaf het uitpakken (wat een feest is het om zo’n mooi pakje te ontvangen) is de kleding favoriet bij mijn zoontje.

In zijn “ik-ben-bijna-twee-dus-ik-zeg-nee”-fase kiest hij toch zonder twijfel elke keer voor deze

kleding. En mama? Die is er ook heel tevreden mee. De webshop oogt zeer professioneel en toen er een shirt onverwacht toch niet op voorraad was, werd er snel en behulpzaam contact opgenomen. Een dikke plus dus, voor het team van Legends22!

Kleding

Dan de kleding zelf. Heel veel kleding op de site is goed te combineren. Ik heb zelf gekozen voor een joggingbroek, twee t-shirts, een longsleeve en een trui. De pasvorm is goed, de kwaliteit van de stoffen is fijn (zacht, dun en toch stevig). De joggingbroek is van dunnere tricot gemaakt dan degene die ik gewend ben, waardoor hij wel erg mooi valt. De kleuren spatten je tegemoet, iets wat ik bij kinderkleding erg leuk vind. En de prints zitten er goed op en blijven mooi na het wassen.

De joggingbroek Cody is zwart met groen afgezette zakken, een leuk detail. Het gele shirt met de snor (Mr Moustache Yellow) was gelijk favoriet bij mijn zoontje, ook al is de maat nog wat te groot. Vandaag koos hij echter zonder twijfel voor de longsleeve (en leerde gelijk ook maar het woordje “blauw”). Deze vind ik erg stoer door de contrasterende zwarte schouderstukken die doorlopen in de halsboord en terugkomen in de print. Het Nautic shirt is heel helder groen en past goed bij de joggingbroek. En als het nog weer wat kouder wordt, hebben we de trui met karamel-kleurige print. Deze heeft van voren een drukke print en van achteren streepjes. Erg leuk en stoer!

Maat bij Legends22 

Voor mijn gevoel valt Legends22 smal en klein. Mijn zoontje zit nu in maat 80-86. De kleinste maat die ik kon bestellen op de website was maat 92. Toen ik deze in huis kreeg, zat er in de kleding een label met 86-92. Ik denk dat dit label klopt, mijn zoontje kan deze kleding qua omvang nu aan en qua lengte kan hij er nog iets in groeien. Ditzelfde geldt voor de maat 104 die ik heb besteld, deze werden geleverd met een label maat 98-104. Dit is wel iets om rekening mee te houden, je kan dus beter een maat groter bestellen.

   

Prijs van Legends22

Omdat kinderen zo snel uit hun kleding groeien, koop ik meestal goedkope kleding bij de lokale bedrijven. Vergeleken daarmee vind ik Legends22 aan de prijs. Als je het echter gaat vergelijken met andere merkkleding, dan is Legends22 juist iets aan de goedkope kant. De kwaliteit van de kleding is goed en dit kan denk ik wel meerdere kindjes mee. En zeg nou zelf: waar vind je zulke leuke, felgekleurde kleding anders?

lees ook : de herfst van Lovestation22

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *