Zwangerschaps Symptomen Voor Je Nod!

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 120)
 • Auteur
  Berichten
 • #622
  AvatarAdmin
  Bijdrager

  hallo

   

  rare vraag: maar stel je heb geklust en het is ‘raak’ vanaf wanneer kun je dat dan aan je lichaam voelen!

   

  gr debby

  #53287
  AvatarLynn
  Lid

  Dat is voor iedereen verschillend.

  Ik voelde het een week na het klussen. Ik werd wakker en mijn borsten voelde anders dan normaal. Test gehaald en inderdaad zwanger.

  #53289
  AvatarKlaver
  Bijdrager

  Ik weet het nog heel goed………..

  Ik deed vorig jaar 10 april een test, dat was op een zondag……….dus de bevruchting was

  ergens eind maart :) Voordat ik dus die test deed voelde ik me al anders en merkte gewoon

  dat ik zwanger was…….ik kreeg zere en grote tepels en steekjes onderin mijn buik.

  #53291

  Ik lees even mee ben erg benieuwd!

  #53292
  Avatarwilleke
  Lid

  ik had bij de tweede een aantal dagen na de bevruchting last van bandenpijn!! n als je er zo bewust mee bezig bent dan heb je wel direct het vermoeden dat heet raak is!

  #53298
  Avatarwendy
  Lid

  ik voelde me gewoon anders.. kriebels in mijn buik

  #53302
  Avatarbrie
  Lid

  ik voelde me ook anders en mn moeder merkte t ook aan me,ik deed een te vroege test en nee.Maar toen t wel mocht ja hoor zwanger.

  t was geen verassing maar eerder een bevestiging.

  #53312
  Avatarestherd
  Lid

  Ik had alle keren het idee dat het weleens raak zou kunnen zijn, maar ik was er gewoon teveel mee bezig. Juist in de maand dat we zwanger zijn geraakt (had ik, met 1x klussen, niet op gerekend) had ik nergens “last” van!

  #53323
  AvatarEmma4
  Lid

  ik moest direct al veel meer plassen. Maar dat was het enigste

  #53329

  Ik merkte het wel goed,ik had een heel raar gevoel in mijn buik,mijn borsten waren gevoelig,gekke smaak hebben,af en ote licht misselijk,later werd dat meer hoor :( En dit was dan dat ik zwanger was van Kaylee en op de dag dat ik mijn nod had zei hubbie al van nou jij mag wel een test gaan halen en ik keek hem aan van ja hoor tuurlijk,iedere maand dacht ik dat het raak was,maar inderdaad hubbie had het al aan me gemerkt ik deed anders,ik was wat meer afwezig(dagdromen)en was wat prikkelbaar af en toe.De 1e zwangerschap(die later eindigde in een miskraam)had ik helemaal nergens last van ja gevoelige borsten en wat moeier,maar bijna niks en de 2e zwangerschap(die ook eindigde in een miskraam)had ik iets meer last van de klachten maar minder dan de 3e zwangerschap hahaha bij mij liep het elke zwangerschap op.Dus ik hou dan mijn hart vast voor de 4e zwangerschap hahaha(in de toekomst)

  #53332

  Ten eerste had ik een zeer levendige droom gehad dat ik een baby kreeg van een non in een klooster, waardoor ik gealarmeerd was…verder na een week (van de bevruchting) pijn aan de buitenkant van m’n borsten, en plotselinge kotsneigingen van een halve seconde (1x/2dgn)

  Rond de NOD ongi-buikpijn die alleen heel de dag door bleef zeuren, dagen lang…normaal heb ik 1,5 dag pijn en dan komt ‘t…

  Voel je al wat dan ??????????????????

  #53467
  AvatarMiriam
  Lid

  Nou ik dacht dus juist dat ik helemaal niet zwanger was, had die maand even geen zin gehad om er veel mee bezig te zijn dus hadden alleen gevrijd wanneer we zin hadden en ik dacht de griep te hebben.. deed dus ook een zwangerschapstest om voor de zekerheid te kijken zodat ik een zware pijnstiller kon nemen.. kon dus niet want ik was zwanger :lol:

  #53542
  Avatarmimi
  Lid

  Bij mij was mijn reuk anders, maar dat viel me later pas op toen ik er over na ging denken dat het mss wel eens een zwangerschapsklachtje kon zijn.

  #55546
  AvatarAnoniem
  Gast

  Ik heb de afgelopen week heel veel buikpijn gehad, zere borsten, moe en misselijk. Ik moest woensdag ongesteld werden en was het vrijdag nog niet. Zou ’s avonds een test doen en werd ongesteld. Ik vertrouw mijn eigen lichaam dus niet meer. Ik ben twee keer zwanger geweest en twee keer ook een miskraam, beide keren moest de test echt bevestigen dat ik zwanger was. En nu was ik ervan overtuigd dat ik zwanger was en was het niet zo… Dus nee, ik kan het echt niet zeggen!

  #55606
  Avatarredlady
  Lid

  Ik heb bij mijn 1e kind nergens last van gehad. Ik moest echt testen voordat ik wist of ik zwanger was. Mijn borsten heb ik nooit gevoeld tijdens de zwangerschap. Wel na de bevalling, toen ik borstvoeding ging geven….grote meloenen….

  Ook niet misselijk geweest. Een collega van mij wist pas met 8 weken dat ze zwanger was. Ze was aan de pil, en door de pil heen zwanger geworden. Ze is ook niet 1 dag moe geweest…..dus het kan zo zijn dat je zwanger bent en er niets van weet. ( door de verschijnselen)

  Ik word er wel onzeker van. Ik heb geen echte verschijnselen en weet dus niet zomaar of ik zwanger ben. Duurt zo lang voor je NOD eris…..

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 120)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.