Back to Top

Feest in huis

8 april 2012|78 Views|0 Comments
Feest in huis

Traktatie checklist

FEEST IN HUIS

Bijna is het zover….feest in huis, want je oogappeltje wordt een jaartje ouder. Of misschien wel 1 jaar !! Spannend, voor kinderen natuurlijk. Want het is¬† het leukste wat er is: jarig zijn !! En daar hoort een vrolijke traktatie bij. Natuurlijk wil je graag dat het een groot succes wordt, daarom hier enkele trakteertips. Die zullen je beslist helpen bij het maken van een top-tractatie!

Traktatie Checklist:

  • Heeft de school/kinderdagverblijf een beleid voor trakteren ?
  • Op welke dag wordt er getrakteerd ?
  • Hoeveel kinderen zitten er in de klas of groep ?
  • Hoeveel juffen/meesters ? Denk ook aan de stagaires ūüôā
  • Zijn er kinderen met een allergie of een speciaal dieet ?

Extra tips:

* Niet te groot
Maak de traktaties niet te groot, geef geen hele zak met snoep. Want voor kleine kinderen is een doosje rozijntjes, yoghurtrozijntjes, mini krentenbolletje of een eierkoek ruim voldoende. Denk erom  zij hebben nog een kleine maag.

* Zelfde traktatie
Probeer voor elk kind dezelfde traktatie te maken, kinderen vinden kiezen vaak erg moeilijk. Of ze willen allemaal precies dezelfde. Natuurlijk kun je wel een traktatie maken voor jongens en meisjes ! Wanneer je dat niet te rolbevestigend vind, tenminste…

* Vantevoren klaar
Een knutseltraktatie kun je ruim van te voren al klaar maken dan  hoef je het alleen nog maar te vullen met wat lekkers.Gemak dient de mens op zulke dagen.  Wanneer je kiest voor een verse traktatie (fruit/worst/kaas) dat kun je 1 dag vantevoren klaarmaken of op de dag zelf.

* Feestelijk
Zorg dat de traktatie er gezellig en feestelijk uitziet, met een traktatie die de jarige job heerlijk vindt. Het tenslotte zijn/haar feestje !
Geraldien

Lees ook: 1 april!!

 http://www.verjaardagshirt.com
veel geschenken

 traktatie checklist

1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *