Back to Top

Dromen van baby’s

7 juni 2013|483 Views|0 Comments
Dromen van baby’s

droom je dat je een baby krijgt?

Ken je dat? Je wordt wakker, je grijpt naar  je buik, je denkt : er klopt iets niet….., wat was er nu toch……..en dan OOOHHH, ik ben NIET zwanger….Ik droomde dat ik een baby had….En dan voel je even heel leeg…

Het kan gebeuren dat je droomt dat je zwanger bent. En het was zo´n super realistische droom,dat je bij het wakker worden nog even denkt: he?? ik was toch zwanger??? Hoe kan dat nou??

Nou , in de eerste plaats, als het je kan troosten : je bent echt niet de enige.Dromen over zwangerschap is iets wat heel veel vrouwen doen.

Heel vaak staat zo´n droom symbool voor een verandering. En een verandering hoeft natuurlijk geen gezinsuitbreiding te zijn. Een droom over een nieuw leven, kan ook een nieuw leven zijn op een ander gebied. Een nieuwe baan, je eerste baan, een verhuizing naar een onbekend deel van het land, een verandering in je relatie.
Droom je over zwanger zijn, dan is dat eigenlijk altijd een positief signaal dat wijst op een groeiproces in je leven. Nieuw leven kan ook creatieve of spirituele groei zijn, die jij net hebt doorgemaakt ,of waar je misschien nog in zit.
Maar zat er in die droom een gevoel : ik ben heel blij , maar nu moet het wel een beetje opschieten allemaal of worden je dromen gedomineerd door een gevoel van gelukkig ongeduld?

Denk dan eens goed na over je eigen toekomstverwachtingen. Ben je misschien toe aan iets nieuws, iets anders ? Iets met meer uitdaging , meer perspectief.
Of was je al aan gezinsuitbreiding? Dan is het een geval van : waar het hart vol van is…….

Waarom droom je  nu dat je zwanger bent.

 

lees ook: wat is een goed moment voor nr 2 

droom

2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *