Back to Top

Desiree van Second Impression

20 februari 2011|38 Views|0 Comments
Desiree van Second Impression

Even voorstellen: Desiree van Second impression

Vindt u het moeilijk om te zien welke kleding echt bij u past? Of om mooie combinaties te maken? Heeft u net als zo veel dames last van miskopen?
Iedereen kan er goed uit zien, daar is imago stylist en eigenaar van het bedrijf Second Impression, Desiree Grijpma-Hidding (1974), van overtuigd.
Met haar passie voor kleur, kleding en stijl adviseert zij u graag. Dit kan in een persoonlijke kleuranalyse of kledingadvies. Maar ook met z’n tweeën of in een groep. Gezellig met vriendinnen of familie bijvoorbeeld. Zij blijft daarbij dicht bij uw persoonlijkheid, levenswijze en persoonlijke doelen, zodat u echt een advies krijgt, waar u jarenlang mee vooruit kunt. Desiree werkt ook met veel plezier als personal shopper.
Een dagje shoppen met haar is niet alleen gezellig, maar levert ook de gewenste outfit op. Desiree geeft ook workshops aan bedrijven zoals “presenteren in stijl” en “verkopen in stijl”. Als spreker geeft zij presentaties aan bedrijven en verenigingen. Als moeder heeft u een druk leven. Even aandacht voor uzelf is dan een verdiende welkome afwisseling.
Lees hier verder over de mogelijkheden van een kleuranalyse of kledingadvies.

 

 

lees ook  lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *