Even voorstellen : Alma, kinderkamerstyliste

alma en haar hondje

Even voorstellen

Of ik even een verhaaltje kan schrijven om mezelf voor te stellen, was de opdracht!

 

En laat ik dat nu het moeilijkste vinden van schrijven. Wat wilt u als lezer van mij weten? Wat vindt u leuk om te lezen over mij? Ik ga een poging wagen, maar mist u toch nog iets, vraag het mij gerust. Of u op alles een antwoord krijgt, dat blijft een verrassing, maar vragen kan en mag altijd.

Mijn levensmotto;

Elke dag met een glimlach met het "dessert" begin en dat gaat mij goed af, al zeg ik het zelf.

 

Ik heb sinds 5 december 2008 een eigen bedrijf Villa Donderbel en vanaf mei 2011 een webshop Donderbelwereld voor Donderbellen van 0 - 12 jaar. Wij bieden inspiratie, ideeën en producten aan, aan (aanstaande) ouders en kinderen.

 

Villa Donderbel bezorgt mij elke dag een glimlach! Waarom? Ik heb zelf een moeilijke jeugd gehad en wil graag kinderen een glimlach geven, dat is mijn missie. Ik doe dit door middel van het inrichten van baby- en kinderkamers, het ontwikkelen en op de markt brengen van eigen producten, maar vooral ook door het steunen van goede doelen.

Schrijven

Sinds kort heb ik ontdekt dat ik schrijven ook heel erg leuk vind en vandaar dat u vanaf nu elke maand een column kunt vinden van mij. In mijn columns krijgt u tips en adviezen voor de inrichting van de kinderkamer tot feestjes en nog veel meer, maar alles heeft met met baby's en kinderen te maken.

En misschien geef ik u ook nog wel eens een kijkje in mijn dagelijkse leven, mocht u dat leuk vinden? Ik hoop dat mijn columns u een moment van rust zullen geven, maar ook inspiratie en ideeën en ik hoor graag van u.

 

Hartelijke groeten,

Alma

Niets uit dit artikel mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door print-outs, kopieën, of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Alma van Harskamp © 2011 Alma van Harskamp

 

http://babykamer.startsignaal.nl/