babyhap macaroni

Babyhap macaroni heb je dat al geprobeerd, het is de moeite waard.

Weet je dat je baby prima mee kan eten als jij eens een snelle pasta hap wil maken voor de rest van het gezin? Iedereen houdt van pasta, dus waarom je baby niet? In Italie eten de baby’s ook gewoon een babyhap macaroni. En in China eten de baby’s mie. Wat is het verschil? Helemaal niks

Een babyhap macaroni is eigenlijk net is hetzelfde als  aardappelen, groenten en vlees: je kookt hetzelfde alleen in een apart pannetje. Je baby is nu eenmaal niet gebaat bij zout. En dat blijft nog wel een tijdje zo

OKE, is mama mia er helemaal klaar voor? Dan krijg je hier de ultieme macaroni babyhap

Van de gewone macaroni ingredienten hou je het volgende achter:
3  kleine champignons( of een grote die je in stukjes snijdt
courgette: 2 of 3 plakjes
1 stuk tomaat, ontveld en ontpit
droge macaroni ( klein handjevol )
smeerkaas ( een theelepel )
tomatenpuree ( 1 eetlepel ) LET OP neem de tomatenpuree zonder zout!!

Bereiding babyhap macaroni

Omdat de rest van de familie wel zout eet, moet je de pasta even apart koken. De groenten kun je zonder zout koken, dan haal je er voor je baby uit wat je nodig hebt en dan kruid je het gedeelte voor de overige familieleden. Voor je baby kan je overigens wel thijm of rozemarijn toevoegen.
Hoe moeilijk kan het zijn?

Doe groenten en de pasta bij elkaar en doe de smeerkaas en de tomatenpuree erbij. Voeg eventueel wat Italiaanse kruiden toe(pas op niet uit een zakje, daar zit zout in !) en pureer of mix alles tot een smakelijk prutje.

Wedden dat je uk het overheerlijk vindt?

lees ook: aubergine en aardappelpuree

wil je nog veel meer weten? ga terug naar Maak je eigen babyhap

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *